Pored brojnih uloga izdvojile su se i one u seriji "LJubav u zaleđu" kao i filmu "Mi nismo anđeli".

Dok su njegovi roditelji i sestra Sloboda Mićalović iz projekta "Mješoviti brak", nastavili svoje karijere, Nenad se nakon nekoliko uloga potpuno povukao sa javne scene.

- Dugo nisam radio televizijske formate. Na neki način to je bila moja odluka, jer sam uživao u pozorištu. To je moja primarna ljubav i tu najviše sebe dajem. U svemu sledim svoj instikt. Radim ono što mi se radi i mislim da je to privilegija koju sebi mogu da priuštim, da radim ono u čemu trenutno uživam. Ako mi se snima, uživam u tome, kada nije bilo toga, uživao sam u pozorištu. Pre svega sam zbog pozorišta poželeo da se bavim glumom, povukao sam se u jednom trenutku iz javnosti. Nagli rez sa moje strane, ali mislim da je svega bilo previše. Nisam se više video u svemu tome. Trebao mi je moj neki mir koji sam pronašao. Privatno sam se pre svega bavio sobom i svojom porodicom. Želeo sam da imam meru u svemu, prostor za sebe. To je moja neka krilatica i dan-danas. Trudim se da uživam u danu koliko god je moguće. Ne razmišljam previše o uspehu, ambiciju sam već dugo vremena sveo na minimum. Moj primarni cilj je da budem srećan – rekao je Nenad svojevremeno. 

Foto: Jutjub printskrin/ RTS Beogradska hronika Jutarnji program

 

 

Posle velikog uspeha koji mu je donela serija „Mješoviti brak“, Nenad je prihvatio ulogu u prvoj hrvatskoj telenoveli „LJubav u zaleđu“, zbog čega je skoro godinu dana živeo u Zagrebu, gde ga je lepa voditeljka često posećivala.

Iako je sve nagoveštavalo da će se čuti svadbena zvona, usledio je raskid. Nenad je tada za hrvatske medije izjavio:

‒ Verovao sam da ćemo po završetku snimanja „LJubavi u zaleđu“ i povratka u Beograd Danijela i ja započeti zajednički život. Međutim, prekinuli smo. Ne želim to da demantujem kad je tako.

Foto: TV Prva printskrin

 

 

Kada su Nenada 2013. u jednom intervjuu pitali da li je čuo da se njegova bivša devojka udala, odgovorio je:

‒ Znam, čuo sam to. Baš sam se obradovao, Stefan Buzurović je moj kolega. Čestitam i želim im sve najbolje.

Foto: N. Fifić

 

 

Glumac se 18 godina kasnije vratio svojoj branši, a publika ga sada gleda kao Mikicu u seriji “Radio Mileva” koja se prikazuje na RTS-u.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".