Čuvena “Virdžina” iz istoimenog filma Srđana Karanovića, glumica Marta Keler potpuno se povukla iz javnosti pa o njoj danas vrlo malo informacija ima.

Posvetila se porodici, a već nekoliko godina živi na relaciji Beograd-Pirot, budući da je profesionalno angažovana u pirotskom Narodnom pozorištu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Keler (@martakeler28)

 

Marta danas ima 45 godina, a sa dugogodišnjim partnerom, muzičarem Zijom Rizvanbegovićem, poznatijim kao Zijo Valentino, ima sina Gordana.

- Gordan je rođen malo ranije, ali vidim da je to sve sada u redu. Ma, šta su ljudi radili pre sto godina! Mali ima dva meseca i fino napreduje. Meni nije problem da noću ne spavam, nije mi problem da budem neispavana sutradan. Srećna sam što imam godine koje imam i u kojima sam našla pravi trenutak da imam dete. Baš je pravi trenutak. Jer, rešeno mi je pitanje posla i karijere. Negde sam se ostvarila kao glumica, čvrsto stojim na nogama. Već četiri godine član sam Pirotskog narodnog pozorišta – ispričala je Marta svojevremeno, nakon rođenja sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Keler (@martakeler28)

 

Marta je poreklom iz Kikinde, a samo dve godine nakon pomenute uloge koja je bila veoma zapažena i koja joj donela nagradu “Feliks” u Berlinu (i zbog koje su je smatrali čudom od deteta), pojavila se u filmu “Suze i njene sestre”.

Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti, na odseku glume. Bavila se i radio novinarstvom, pet godina se kao voditeljka družila sa slušaocima jedne radio stanice.

Oprobala se 2006. i u rijaliti programu “Veliki brat”. Izuzetno je propraćena bila njena veza sa Zijom Valentinom, sa kojim je  dobila sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marta Keler (@martakeler28)

 

Lepa glumica nikada nije patila za venčanicom, burmom niti svadbom, pa je i priznala:

-Zijo i ja smo totalno van tih tradicionalnih stvari. Nismo nikada planirali svadbu. Nikada u svom životu sebe nisam zamišljala u beloj haljini, ovakvu, onakvu… Ne, nije nam to važno. Zato je naš Gordan ultramoderan tip, ima dva prezimena Gordan Rizvanbegović Keler – govorila je glumica.

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".