Zdravko Mamić trenutno je u centru pažnje zbog sukoba dve struje oko Dinamo Zagreba, tako da je nedavno održao burnu konferenciju za medije na kojoj je odgovorio svojim neprijateljima, a jedan od njih je trener i sportski direktor "modrih" Ante Čačić.

Upravo je Čačić, odgovarajući Mamiću, otkrio i privatne vesti iz Zdravkovog života: "Što se tiče moje energije, nisam još u osmoj deceniji, ja sam u sedmom kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnivam novu porodicu".

Tragom ovih reči, krenuo je i "Story.hr" i otkrio da je Zdravko Mamić "friško zaljubljen". Nekadašnji "alfa i omega" Dinama je već duže vreme u bekstvu u Hercegovini, a tamo je upoznao tridesetak godina mlađu Jelenu P. iz LJubuškog.

Foto: Instagram printskrin/beautybyzeljana

 

Nezvanične informacije govore da bi Zdravko i Jelena uskoro trebalo da se venčaju, a gotovo svakodnevno ih viđaju u Mostaru. Prema informacijama hrvatskog lista "Story", par je već kupio stan i planira zajednički život. Interesantno je da Jelena iza sebe ima jedan brak koji je okončan zbog ljubavne romanse sa Mamićem, kome je pre tri godine navodno bila sekretarica. Tada se nije pretpotsavljalo da su u vezi pošto je Zdravko Mamić bio u braku sa Marinom Mamić, sa kojom ima dve kćerke (Ivu i Luciju), dok iz prvog braka ima sina Marija.

Posle "šuškanja" po kuloarima, glasine su postale sve jače kada je Mamić poklonio skupoceni automobil "rejndž rover" Jeleni, a viđeni su i u jednom noćnom klubu u Mostaru. Za sada nije poznato da li je Mamić zvanično razveden, ali sudeći po tome da ljubav između njega i Jelene cveta - i da je Čačić naznačio da planira da osnuje novu porodicu - sve više se priča o svadbi.

Foto: Instagram printskrin

 

Što se tiče Jelene P, vrlo je tajanstvena na društvenim mrežama i profili su joj svuda "zaključani", ali se ipak pojavila jedna fotografija koja otkriva da je izuzetno lepa.

(Mondo)