NJihova tela pronađena su u subotu oko 13 sati u Ulici Marka Pola u beogradskom naselju Bežanijska kosa, nakon što je komšinica primetila da jedne od sestra nema danima, a sa kojom je bila bliska.

Inspektori su zatekli jezivu scenu nakon što ih je posle obijanja vrata dočekao smrad. Jedna je ležala sa jastukom preko lica, dok je druga sestra nađena u lokvi krvi.

Foto: N. Skenderija

 

- Policija od subote dežura ispred vrata stana, jer još nisu gotovi rezultati obdukcije koja će pokazala da li su ubijene ili je u pitanju nešto drugo, mada sve ukazuje na zločin. Otkako se ovo desilo, niko od njihovih rođaka ili familije nije dolazio, niti je pitao za njih, jer one nemaju dece, a muževi su im umrli, pa tako danima niko nije ni dolazio da se raspita - kažu komšije i dodaju:

- Verujemo da će opština na kraju sahraniti sestre koje nemaju nikoga.

Sumnja se da su ubijene iz koristoljublja, jer su u novembru prodale porodičnu kuću i kod sebe imale veću količinu novca.

- NJih dve su u novembru prodale vikendicu negde u Srbiji. Koliko su para uzele ne znamo, ali vreovatno nekoliko desetina hiljada evra - kaže izvor za medije.

Niko nije znao koliko su tačno novca imale kod sebe, ali kako tvrde komšije, rodbina jeste.

Da je neko njima poznat možda odgovoran za smrt sestara pokazuje i činjenica da vrata stana nisu obijena, a da je ubica zaključao stan i odneo ključ sa sobom. 

- Prema prvim analizama, sumnja se da je jedna žena ugušena, a da je druga ubijena ubodima. Tela su po završenom uviđaju odvezena na obdukciju, a naložena je i toksikologija. Pošto pristignu rezultati znaće se i kako su Jelisaveta i Gordana tačno nastradale - kaže izvor ovog medija i navodi da se pretpostavlja da je motiv krađa nekoliko desetina hiljada evra.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".