Na Jutjub kanalu Plumbum Games nedavno je objavljen prvi trejler igrice "The Mujo", a u prvobitnoj verziji, objavljenoj prošle godine, autori su objasnili kako će izgledati igrica.

Mujo nosi plašt u bojama zastave Bosne i Hercegovine, a na sebi ima belu potkošulju, pojas i pantalone uz dodatak sunčanih naočara.

Putovanje počinje na severu zemlje, gde "žive najzanimljiviji ljudi", a zatim nastavlja svoju pustolovinu kroz BiH, suočavajući se sa brojnim izazovima.

Na primer, mora da skupi novac u konvertibilnim markama kako bi kupio kul šešire, a u tome mu pomaže stari i vrlo duhoviti čarobnjak. Umesto spašavanja princeze, Mujin konačni cilj je da stigne do Neuma, jedinog grada na moru u BiH.

Mujo ima jedno tajno oružje, pivo koje mu daje moć brzine i skakanja, a za dodatnu energiju poješće, naravno, burek i zatim se ugojiti. Na svom putu Mujo sreće nekoliko neprijatelja koje mora da savlada, među kojima su i čuvari reda.

NJegova prva prepreka su policajci, a neki od njih mogu čak i da lete pomoću balona. Osim toga, tu je i jedan mišićavi muškarac spreman za tuču, pa Mujo treba da ga izbegava.

Osim toga, autori igrice na Instagram profilu otkrili su da će se Mujo na putu do Neuma susresti i sa nekim bosanskim političarima, poput Milorada Dodika, Dragana Čovića i Bakira Izetbegovića.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".