Glumica Ivana Dudić, koja je nedavno prekinula dugogodišnju vezu koja je bila pred brakom, dobro je poznata po svojim eksplicitnim scenama u kojima je glumila, a posebno su pažnju privukle scene iz serije "Crveni mesec" koje je snimala sa kolegom sa klase Milošem Đurovićem.

Foto: Jutjub printskrin/TV Pink

 

 

Ona je u gostovanju u emisiji "Realna priča" otkrila do detalja kako se te scene izvode. Kako bi to bliže objasnila glumica je uzela za primer jednu eksplicitnu scenu sa glumcem Milošem Đurovićem.

- "Crveni mesec" kada sam snimala, snimala sam sa svojim kolegom sa klase Milošem Đurovićem sa kojim sam imala takav lav-hejt rilejšnšip privatno gde se 5 minuta volimo, pa se 5 minuta ne volimo. Prečudan odnos, ali baš kada smo snimali tu ozbiljnu eksplicitnu scenu i punu strasti. Na livadi pod mesečinom, ja mislim da nas dvoje tada nismo razgovarali - rekla je glumica.

Foto: ATA images

 

 

- Nije to da vas stave u sobu, upale kamere i vi kao radite šta hoćete. Ne, to se tako ne radi. To je nas četvoro i jako je neprijatno. Tu je snimatelj sa kamerom ispred nas, reditelj iza njega i garderoberka koja čeka da nas zamota jer je napolju minus. Samo tu čuješ reditelja "hajde uhvati ga", "ajde, povuci je" i tako dalje. Jako neprijatno, nije sve tako strasno kako je zapravo, već je sve veoma dobro izmontirano - istakla je glumica.

Za­lju­blje­ni ofi­cir, ko­ga igra Đu­ro­vić, i le­pa će­r­ka au­stri­j­skog ata­šea se od pr­ve epi­zo­de vo­le, a bi­lo je pi­ta­nje da­na ka­da će pa­sti je­dan dru­gom u vre­li za­gr­ljaj. Ta­ko su u epi­zo­di emi­to­va­noj u po­ne­de­ljak ima­li že­stok se­ks na li­va­di. Du­di­će­va i Đu­ro­vić za­jed­no su stu­di­ra­li, a sce­ne se­k­sa, ka­ko su ra­ni­je re­kli za Ku­rir, ni­su im te­ško pa­le jer su sve to ve­žbom pro­šli na stu­di­ja­ma. Me­đu­tim, Iva­ni ovo ni­je pr­vo glu­ma­č­ko se­k­sual­no isku­stvo. Le­pa glu­mi­ca se već po­ka­za­la u se­ri­ji „Ubi­ce mog oca“,gde je ima­la sce­ne si­lo­va­nja. Ona se po­ja­vlju­je i u „Sen­ka­ma nad Ba­l­ka­nom“, gde in­ti­m­ne sce­ne ima s Go­r­da­nom Ki­či­ćem.

Foto: ATA images

 

 

- Odra­dim svoj po­sao ka­ko tre­ba, a on­da do­đem ku­ći kod lju­di ko­je na­j­vi­še vo­lim i to mi je pot­pu­no no­r­mal­no. Ako se ba­vi­te ovim po­slom pro­fe­sio­nal­no, ne mo­že­te da se uste­že­te i od­bi­ja­te taj deo po­sla ko­ji se od­no­si i na sce­ne se­k­sa - re­kla je za Ku­rir Iva­na.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".