Imali smo priliku da pogledamo prvu i drugu epizodu serije "Pad" koja je snimljena prošle godine po motivima iz knjige Žarka Lauševića i koja opisuje nesrećan događaj iz 1993. godine u kome je Laušević bio glavni akter. Marić tumači upravo njegov lik. 

Ipak, jedna scena privukla je posebnu pažnju gledaocima i to ona u kojoj je Marić potpuno go u zatvorskom kupatilu.

Društvenim mrežama odmah su počele da se šire fotografije iz ovog ostvarenja, a pripadnice lepšeg pola nisu mogle da odole.

Foto:Printskrin SuperStar

 

 

Glumac Milan Marić važi za jednog od najpoželjnijih neženja, a svojim kako izgledom tako i glumačkim umećem poslednjih godina oduševljava fanove, pa ne sumnjamo da su novi kadrovi serije "Pad" oduševili mnoge.

Foto:Printskrin SuperStar

 

 

Serija "Pad"

Serija "Pad" urađena je po motivima autobiograke knjige Žarka Lauševića "Godina prođe, dan nikad".

Preuzeti su osnovni motivi iz autobiografske knjige "Godina prođe, dan nikad", serija "Pad“ prati život glumca Ivana Maslaća od trenutka kada on i njegov brat stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mesta na kojem se u Podgorici upravo desio sukob sa tragičnim posledicama. Priča se nastavlja u istražnom zatvoru SPUŽ , gde se glavni junak susreće sa galerijom živopisnih likova od sitnih lopova, kriminalca i ubica, pa do političkih zatvorenika.

- Serija "Pad" nije klasična adaptacija književnog dela, već predstavlja slobodnu interpretaciju kako knjige, tako i jednog tragičnog događaja koji je ustvari metafora tragičnog vremena koje je obeležilo devedeste godine prošlog veka, na ovim podnebljima. I kada jedan glumac, umetnik čiji je poziv da širi humane vrednosti, oplemenjuje druge ljude, postane slučajni akter tragičnog događaja i pređe na drugu, tamnu, stranu – to otvara sva moralna i etička pitanja. Koliko duboko treba da padneš da bi se iskupio? Da li posle pada možeš ustati i nastaviti dalje? Šta je adekvatna kazna? – su samo neka pitanja na koja naš glavni junak traži odgovor. Stoga se serija "Pad" ne tiče samo glavnog junaka - glumca, već kroz njegovu tragičnu sudbinu govori o ljudima koji su, kao i ta zemlja doživeli opšti duhovni, moralni i fizički pad. Zato su u našoj seriji sva imena promenjena, a mnoge nove izmišljene situacije i scene doprinose utisku prošlih vremena - objašnjava reditelj Bojan Vuletić.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".