Na snimku koji je osvanuo na stranici 192.rs vidi se kako se taksista uključuje u traku kojom ide auto iz kojeg je kamera snimala. Primetivši da vozač nema nameru da ga propusti, skrećući, taksista je zakočio i usporio, a zbog toga je vozač morao maltene da zaustavi auto da ga ne bi udario otpozadi.

- Pitamo se čemu ovakvo ponašanje u saobraćaju, osim ako ideja nije da se namerno izazove nezgoda zbog uzimanja odštete - glasi opis videa, čiji je autor očito bio besan na taksistu koji je naglo skrenuo, uz kočenje.

Ipak, u komentarima su mnogi istakli da taksista nije pogrešio, budući da je na vreme dao žmigavac i pokazao nameru da skrene.

- I vozač je mogao da uspori s obzirom na to da je upaljen pokazivač pravca pre nego što je krenuo da se prestrojava - glasio je jedan od takvih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Lepo je pustio čovek žmigavac, a ti što nećes da ga pustiš to je drugo.

- Prvo majmun koji snima je prvo trebao da propusti taksistu, a i taksista nije trebao da koči, ali za takve majmune iza nema drugog rešenja...

Neki su ipak osudili taksistu zbog naglog kočenja ispred vozača.

- Prestigneš ga, i načestitaš mu se mile nove godine - glasio je jedan od takvih komentara.

- Slažem se da je možda mogao da ga propusti, ali za brake check-ovanje bi ga kroz šake propustio...

Snimak situacije, kakve, naravno, svaki vozač treba da izbegava, možete videti u videu u okviru teksta, te na osnovu kojeg možete dati i svoj sud.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".