Oprobala se u raznim televizijskim formatima iz oblasti zabave i sporta, a gledaoci najviše vole da je vide kao domaćicu izbora za našeg predstavnika na Evoroviziji i u kvizu “Ja volim Srbiju”.

Za nekoliko meseci nas očekuje Pesma Evrovizije, a Dragana je otkrila koliko joj prija ovakav projekat i šta joj najviše predstavlja izazov u realizaciji.

- Festival "Pesma za Evroviziju" mi je jedan od omiljenih projekata i svakako veliki profesionalni izazov za ceo tim koji učestvuje u realizaciji. Svaki detalj traži vreme i posvećenost, od scenografije, scenarija, koreografija, estetike, sadržaja emisije, glasanja... Danima pred festival imamo generalne probe, a već ovih dana se svakodnevno bavimo svim tim temama - istakla je ona, pa otkrila da li čula pesme ovogodišnjih učesnika i da li ima favorita.

Foto: ATA images

 

- Pre nekoliko dana objavljen je spisak učesnika, a uskoro će biti predstavljene i sve numere. Imala sam priliku da čujem pesme i sve što mogu da otkrijem je da su kompozicije zanimljive, raznovrsne... Ima i modernog zvuka, etno, iskusnih izvođača i mladih talentovanih umetnika... Jedva čekam da ih čujete - dodala je ona, pa otkrila koliko je njen posao zapravo stresan.

- Ima li posla koji nije stresan? Pitanje je stava. Ako burno reagujete na sve situacije koje su van vaše kontrole, u svemu možete pronaći razlog za stres. Kako u poslu tako i u svakodnevnim životnim situacijama. Istina je da je ovaj posao veoma dinamičan, a lajv programi po svojoj prirodi nose određenu tenziju, ali na to morate biti spremni - istakla je ona, pa dodala da li postoji neki projekat na kojem nije do sada radila, a volela bi.

- U protekloj deceniji sam bila angažovana u toliko različitih TV formata da je teško odgovoriti na ovo pitanje - rekla je Dragana, pa dodala koja joj je omiljena emisija na TV i zašto.

- Kada radite na televiziji i poznajete proces proizvodnje televizijskog programa, na drugačiji način posmatrate TV sadržaje. Gledate detalje, realizaciju, kadriranje, svetlo, dinamiku emisije, razgovora... Nemam omiljenu emisiju, imam kolege čiji autorski rad cenim i volim da pogledam njihove emisije i potražim inspiraciju - istakla Kosjerina, pa otkrila da li među kolegama postoji sujeta i da li se druži privatno sa njima.

- Ma kojim poslom da se bavite, u neposrednom okruženju imaćete osobe koje vam prijaju i koje nisu dobronamerne, kao i ljude čiji senzibilitet vam ne odgovara. Na sreću, pronašla sam nekoliko kolega koje sam zavolela i u kojima danas imam iskrene, bliske prijatelje i odlične saradnike. Kristina Radenković, Jelana Simić Purković, Aleksandar Stojanovic, Stefan Popović...

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".