Imali smo priliku da pogledamo prvu epizodu serije "Pad" koja je snimljena prošle godine po motivima iz knjige Žarka Lauševića i koja opisuje nesrećan događaj iz 1993. godine u kome je Laušević bio glavni akter, a glumac Milan Marić tumači upravo njegov lik. 

Glumac se nakon emitovane prve epizode serije oglasio na svom Inatagram profilu podelivši kadar iz serije uz vrlo zanimljiv opis, koji zapravo predstavlja i jedan od najpečatljivijih citata prve epizode.

- Mi svi stalno glumimo. Glumimo pred mamom, glumimo pred tatom, pred đecom, pred šefom na poslu, pred sobom glumimo, za sebe glumimo. Eventualno kada spavamo ne glumimo, tada nam je mozak negđe u snovima i tada smo mi - Mi. A sve drugo je iluzija, laž, napisao je Milan Marić ispod fotografije, a reči su lika kojeg tumači, inspirisanog glumcem Žarkom Lauševićem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

 

Pored Milana Marića, u ovom projektu imamo priliku da vidimo brojne poznate glumce, kao što su Krešimir Mikić, Izudin Bajrović, Slavko Sobin, Dragan Marinković, Milica Janevski, Anđela Jovanović, Kemal Rizvanović i mnogi drugi. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".