- Pacijent je hospitalizovan u intenzivnoj nezi Klinike za dečiju hirurgiju. Trenutno je stabilnih vitalnih parametara i na kontinuiranom je monitoringu lekara specijalista, saopšteno je iz UKC Niš.

Kako je "Blic" pisao, po rečima očevidaca, mladić je dotrčao iz pravca OŠ Vuk Karadžić, držeći se za vrat iz koga je šikljala krv.

-LJudi koji su se zatekli tu je kažu da je vikao: "Ubiše me, zovite Hitnu pomoć". Jedan čovek mu je pritekao u pomoć i valjda je taksijem odvezen u bolnicu -ispričali su sinoć očevici.

Po priči meštana tog dela Niša, sumnja se da se nedaleko od tog mesta desila tuča u kojoj je tinejdžer povređen. Maloletnik je zbrinut u Hitnoj pomoći pa u Kliničkom centru u Nišu gde su konstatovane povrede koje je zadobio.

-Pacijent 2007. godište u UC UKC NIŠ, u svesnom stanju, primljen sa povredama mekih tkiva grudnog koša i mekih tkiva vrata. Vitalni krvni sudovi nisu povređeni. Nakon hitnog zbrinjavanja, kompletne dijagnostike i sagledavanja lekara specijalista, povrede su hirurški zbrinute. Povređeni mladić je trenutno stabilnih vitalnih parametara, svestan i komunikativan i biće zadržan radi daljeg lečenja i opservacije - rečeno je sinoć u Kliničkom centru u Nišu. Policija radi na rasvetljavanju svih okolnosti događaja.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".