Pre samo mesec dana voditeljka Jovana Pešić rastužila je i gledaoce i kolege odlukom da napušta televiziju kojoj je bila verna od samog osnivanja. Kao razlog svog otkaza navela je da želi da se posveti svojoj deci i suprugu, a nakon odlaska sa Granda voditeljka se uputila na Maldive.

Foto: Jutjub printskrin/Grand online, V. danilov

 

 

Direktno sa egzotične destinacije Jovana se uključila u emisiju koju je i sama do nedavno vodila i otkrila da li joj nedostaje posao i da li je srećna zbog odluke koju je donela.

- Ko god bude slušao i gledao ovo reći će „Vidi je, plakala je do nedavno, pa se smejala“, sad sam ovde gde jesam, gde mi je lepo i gde uživam sa svojom porodicom. Mislim da sam donela pravu odluku da odem, bila je i više nego neophodna u mom životu zbog mog zdravstvenog stanja. Sve ide na bolje, bogu hvala, ali nedostaju mi moje kolege, režija, ljudi koji su iza kamera i sa kojima sam imala sjajnu komunikaciju. Evo, sad ću zbog njih opet da zaplačem, ali nadam se da kad se vratim sa Maldiva da ćemo otići na kafu, ručak – reka je voditeljka koja se u suzama oprostila od kolega, a zbog istih ponovo i zaplakala.

NJena koleginca Jelena Dimitrijević istakla je da će je sve kolege zauvek voleti zbog njene iskrenosti i neposrednosti, a zatim je upitala da li je stigla da se odmori i kako je biti samo majka.

Foto: Jutjub printskrin/Grand online, V. danilov

 

 

– Sad ću da plačem, molim vas vratite me na posao, ja ne mogu ovo – rekla je bivša voditeljka kroz suze i smeh i dodala da joj uloga majke najviše prija, ali smatra da svaka žena treba da ima svoj posao.

- U narednih par godina neću raditi sigurno, ali kad deca porastu i stasaju, kad krenu svi u školu sigurno da ću raditi. Šta će to biti, ne znam, ali ne planiram da ceo život budem domaćica, majka ću svakako biti – istakla je Jovana u uključenju.

(Grand)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".