Ova grupa je od marta ove godine zaplenila više od 200 kilograma droge.

Ministar je pohvalio rad tima za borbu protiv droge koji je u PU Prijepolje formiran prošle godine i već je postigao zapažene rezultate.

Istakao je da je država odlučna u svojoj borbi protiv narko-dilera koji truju našu decu.

- Policija će se protiv droge boriti uvek i na svakom mestu. Srbija neće biti sigurno mesto za narko-dilere. Zahvaljujem se policajcima koji se bave suzbijanjem trgovine narkotika na posvećenom i predanom radu jer je svaka zaplena narkotika veliki uspeh. Sklanjanjem droge sa ulice policija čuva ljudske živote - rekao je ministar Vulin.

Vulin je ponovio da marihuana u našoj zemlji neće biti legalizovana i da će svi koji se bave narkoticima biti uhapšeni. Najavio je i da će policija naročitu pažnju posvetiti i opremanju pripadnika kako bi njihov rad bio bezbedniji i uspešniji.

Pripadnici tima za borbu protiv droge iz Prijepolja su za osam meseci zaplenili više od 200 kilograma različitih narkotika, između ostalog, krajem prošle nedelje zaplenili su više od 90 kilograma marihuane i uhapsili N. K. (1979) iz Brodareva koji je drogu pripremio za prodaju.

Samo mesec i po ranije, zaustavili su automobil kojim je upravljao D. V. i u vozilu pronašli i zaplenili 32 paketa sa oko 33,5 kilograma marihuane, dok je vozač uhapšen.

Takođe, u junu ove godine, efikasnom akcijom prijepoljske policije sa ulice je sklonjeno oko 40 kilograma marihuane koja je spakovana u 38 paketa, pronađena u automobilu marke „folksvagen“ kojim je upravljao državljanin Crne Gore, a u martu su zaplenili i oko pet litara amfetaminskog ulja koje je pronađeno u BMV-u kojim je

(Tanjug)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".