- Nikada nikome nisam javno rekla da sam se slučajno udala za svog rođaka - priznala je Marsela u snimku.

Hil je dalje objasnila da je bila trudna kada je došla do uznemirujućeg otkrića, otkrivajući istinu dok je gledala svoje porodično stablo kako bi pronašla pretka po kojem će dati ime svojoj bebi.

- Pomislila sam, 'Oh, vidi, ime dede, ime bake, ime prabake, ime praprabake - prisjetila se tiktokerka i dodala: - Moj muž je bio pored mene u potrazi za vlastitom porodicom i rekao je, 'Oh, to je smešno, imamo ista imena bake i dede'.

@beingmarcellahill Funny story... I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound - Marcella Hill

Par je zatim uporedio svoja porodična stabla i shvatio da su Hilin deda i baka njenog supruga zapravo prvi rođaci. - Pa on zove svoju baku, a ja zovem svog dedu i pitamo ih poznaju li se... Naravno - prisetila se Marsela kako su rođaci odgovorili.

Potvrda je značila da su Hil i njen suprug rođaci u trećem kolenu, a otkriće ih je uznemirilo. Međutim, s vremenom je par počeo da prihvata čudnu porodičnu činjenicu i još su u braku. Hil čak tvrdi da ima koristi od veze sa njenim suprugom.

- Osvojili smo nagradu za aktivnost u najbližem srodstvu u susedstvu - našalila se. - A kad ja idem na okupljanje svoje porodice, on takođe može da ide na svoje - u isto vreme.

Hil je podelila drugi video u kojem kaže da su se ona i njen suprug venčali na maloj ceremoniji u zgradi lokalnog suda tako da nikada ranije nije bilo prilike da uspostave porodičnu vezu.

Obožavaoci TikTok zvezde bili su zapanjeni pričom, a mnogi su rekli da je to trebalo da zadrži za sebe. "Mislim da jednostavno nije trebalo nikome da kažeš", odbrusio je jedan pratilac, dok je drugi izjavio: "Definitivno nikad ne bih to javno priznao." Međutim, drugi su tvrdili da porodična tajna nije velika stvar pa je jedna osoba izjavila: "Svi smo mi rođaci ako se vratite dovoljno daleko".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".