Viki Kordova je postala veoma popularna na TikToku zbog svojih video snimaka u kojima ponosno otkriva svoje godine. NJeni fanovi su uvek šokirani kada saznaju koliko zaista ima godina iza sebe zbog njenog mladalačkog izgleda, a kako otkriva ona ima 61 godinu.

- Ok TikTok, ovaj zvuk je za ljude koji su rođeni 60-ih, 70-ih ili ranije, da vidimo vaša lica, hajde da budemo ponosni na to ko smo. Budimo ponosni na starenje i proslavimo ga - napisala je Viki uz video.

 

 

Viki je prikupila impresivnih 96,3 hiljade pratilaca i 1,2 miliona lajkova na platformi za deljenje videa i ne krije da uživa u čitanju pozitivnih komentara. Često zahvaljuje ljudima na lepim rečima i šalje im emotikone srca. Ona je svoj video podelila sa raznim hashtagovima dajući svima do znanja da je srećna i ponosna na svoje godine.

U većini svojih video snimaka, Viki se sve više i više udaljava od kamere da bi imala bolji pogled i često pleše.

 

 

- Izgledaš neverovatno, nikad ti ne bih dao ni upola manje godina - napisao je jedan njen pratilac, a drugi je dodao da stari kao dobro vino. Influenserka je majka i baka, a ona je ponosno otkrila da nije u vezi ni udata, te da je sama i uživa.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".