Aleksandra Nikolić posle razgovora sa Mikicom Bojanićem otišla je kod Miljana Vračevića i isto pričala o Dejanu Dragojeviću i priznala da se plaši da se on ne pojavi na vratima Bele kuće.

- Sve i da je taj učesnik Dejan, ima dosta neraščišćenih stvari, moja i Filipova svađa... On ima devojku napolju, što bi on ulazio? - šaputala je Aleks.

- Imam ja ženu i decu - dodao je Miljan.

- Nisam ispravna, malo me je sramota. Istripovala sam samu sebe da čovek više ne postoji. Ja ću se us*ati - govorila je Nikolićeva.

- Ako ti se javi, javi mu se. Ako ti se ne javi biće vremena da popričate i vidite gde ste i šta ste. Nema tu neke velike matematike. Vidi on da si ti sebe više sj*bala nego njega, to je olakšavajuća okolnost. Bolje da si odmah raskinula, nego da je dublja priča, pa da doživi isto. Zamisli da te je oženio, uđeš u rijaliti, pa ti vidiš FIlipa ili Janjuša i vrate ti se emocije - dodao je Miljan

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Ja sam njemu uradila šta sam uradila, zato me je i sramota i bojim se da on uđe ovde. Sramota me je od tog čoveka, ali ajde da je vredelo to što sam uradila, nego nije - pričala je Aleksandra.

- Tvoju sramotu ne umanjuje to što nisi ostala sa Filipom, sramota je jednaka i da si sa njim i da nisi. Požurila si malo, Milica ti je možda dala gasa kad je on došao - dodao je Vračević.

- Ja sam znala da on mene voli i da je uz mene, stizali mafini ili ne - rekla je Aleks.

- Onda nisi normalna ako si znala da je sve okej - poručio je Miljan.

- Volela sam ga,. Ne mogu da kažem da sam prestala da ga volim, uvek bih ga volela kao čoveka. Ja kao da sam ga zaboravila, ne znam kako to da objasnim. Imala sam njegove slike i sve, ali nekako sam se osetila da me guši da sam morala da bvodim računa o svemu. Sve me je steglo i svega mi je bilo preko glave - pričala je Nikolićeva.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".