Deceniju je krio njen identitet, a čak je i na pitanje ima li devojku tada odgovarao odričnim odgovorom, time čuvajući intimu svoje izabranice.

Reč je o stomatologu Olgi, sa kojom je delio i dobro i zlo. NJihov odnos nimalo se nije razlikovao od bračnog, a pričalo se i da je šarmantna crnka bila veoma tolerantna prema Koji, te da je u potpunosti uvažavala njegovu sklonost ka boemskom životu.

Prijatelji su joj navodno savetovali da stavi tačku na ljubav sa njim, ali je ona to odbijala da učini nadajući se promeni. Budući da bolji dani nisu dolazili, rastanak je bio neizbežan, stoga je samo jednoga dana prelomila, spakovala kofere i iselila se iz zajedničkog stana. Odluku da ostavi glumca bivša devojka Nikole Koje donela je oko proslave Nove 2007. godine, da bi ubrzo otputovala u Australiju kod rođaka gde je provela praznike. Dramski umetnik je tada u Beogradu ostao sam, a mada je bio ludo zaljubljen, vrlo lako je utehu pronašao u drugoj dami, čak 12 godina mlađoj.

Naime, svega nekoliko meseci od Olginog odlaska Nikola je upoznao sadašnju suprugu, manekenku rodom iz Sarajeva Aleksandru, vrlo brzo ju je predstavio u javnosti, potom su se venčali, i imaju tri ćerke.

(Kurir)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".