Ana Bekuta je galantna prema onima koji to zasluže, a o tome svedoči informacija prema kojoj je pevačica bivšoj snaji Jeleni Konatar poklonila kuću u Zemunu u kojoj nekadašanja supruga Igora Polića živi s decom Sonjom i Brankom.

Foto: ATA images

 

 

Igor je sa suprugom i decom živeo u kući u Zemunu, a kada su se razveli, on je bio taj koji se iselio iz porodičnog doma, dok je Jelena ostala da živi sa Sonjom i Brankom.

 

Nakon razvoda sina, Ana je odlučila da kuća pripadne majci njenih unuka jer je sa bivšom snajom pevačica ostala u odličnim odnosima.

Ana je uvek otvoreno pokazivala da joj je porodica na prvom mestu, a u svim važnim situacijama je uz sina, bivšu snaju i njihove naslednike, kao što su i oni uz nju.

 

 

– Bekuta je na sve načine pokušavala da pomiri snajku i sina, ali joj to, nažalost, nije pošlo za rukom. Oboje su odlučili da je za njih najbolje da se rastanu, iako je ona bila protiv toga. Ana je na kraju prihvatila njihovu odluku i nastojala je da im pomogne koliko god je mogla. Ona Jelenu obožava, a ta ljubav i pažnja su joj i uzvraćeni. NJih dve se od prvog dana odlično slažu. Koliko ceni bivšu snajku, najbolje govori to što joj je ostavila kuću da u njoj živi. Bekuta Jelenu gleda kao svoju ćerku, a njihov odnos pun je ljubavi i poštovanja. Malo je takvih odnosa između svekrve i snajke, naročito kada snajka postane bivša – priča izvor blizak pevačici.

Foto: Printskrin/Instagram/anabekuta1

 

 

Prema njegovim rečima, Anin sin i snajka su neko vreme imali turbulentan odnos, a danas se odlično slažu.

– Bilo je teško, ali se rešilo. Nekad je dobar razvod bolji od lošeg braka i to se pokazalo u slučaju Aninog sina i bivše snajke. Sada je njihov odnos stabilan, a Ana je u stalnom kontaktu s Jelenom i viđaju se kad god joj to obaveze dozvole. Ona je majka njenih unuka, koje pevačica obožava, i to joj je najvažnije. Kuću joj je ostavila od srca, a kao što znate, Bekutu unuci obožavaju. I jedno i drugo su izuzetno vezani za pevačicu – priča sagovornik i nastavlja:

 

Foto: ATA images

 

 

– Ana i dalje drži sve konce u rukama i maksimalno se trudi da im pomogne u svim trenucima. Sećam se da je bila neka bura u porodici koju je Ana uspešno rešila. Nakon što su se strasti smirile i par se pomirio, Igor je shvatio da je njegova majka bila u pravu. Danas joj je zahvalan na svemu što je učinila za njega, a Jelena joj je pravi prijatelj i neko s kim uvek može da popriča – završava izvor.

(Kurir)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".