Nova serija "Pad", inspirisana autobiografskim bestselerom "Godina prođe, dan nikada" Žarka Lauševića uskoro stiže na male ekrane.

Ekipa predvođena glavnim glumcem Milanom Marićem otkrila je detalje o ovom delu kao i da su imali podršku autora ovog dela.

- Sa Žarkom sam se čuo dva puta, a jednom smo pričali uživo. Prvi put smo razgovarali kada smo se spremali da krenemo u samo snimanje. Pozvao me je i kao stariji kolega koji je imao potrebu da mi poželi sreću. Malo smo iskoristili to vreme da pričamo o glumačkom poslu. Imao sam osećaj da mi govori "ja ti verujem", i to je meni bilo dosta bitno. Čuli smo se i nakon što je ogledao seriju. Jako sam srećan onim što sam čuo, a šta je to, neka ostane između nas dvojice - otkrio je Marić medijima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Podsetimo, glumac Žarko Laušević pre deset godina napisao je knjigu "Godina prođe, dan nikad", u kojoj je opisao šta se sve dešavalo kobne noći 31. jula 1993. godine, kada je usmrtio dvojicu momaka, a jednog ranio. U javnosti se od tada mnogo puta spekulisalo kako će se po ovoj knjizi napraviti film i serija, međutim, tek sada je došao taj trenutak.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".