On se sinoć uselio na velelepno imanje, na iznenađenje mnogih.

Janjuša je na vratima Bele kuće sačekala Zorica Marković, ali i Zola, Lepi Mića, kao i Filip Car. Pesma koja je išla u pozadini bila je "Jarani".

Janjuš se odmah obratio Filipu Caru i brutalno ga ponizio.

- Moje saučešće - rekao je Janjuš Caru.

Maja je prišla vratima, ali je Janjuš prošao pored nje.

- Sad ću vam se obratiti - poručio je bivši košarkaš.

- Došao sam, onako pravo, ali bez poklona. Malo sam se udebljao, ako vas baš interesuje. Boki, Ivka te je pozdravila puno. Vaši roditelji su mi slali poruke, nešto nisu zadovoljni vašim učešćem, ali vam to neću govoriti - govorio je Janjuš.

- Šta moji govore? - pitao je Car.

- Šta Taki kaže? - dodao je Filip.

- Isto oduševljen, od sreće šeta kera šest puta dnevno. Nisam došao da se svađam. Šalićemo se, ko hoće da se zaj***** hoće. Ja ovde već imam neke simpatije. Videćemo šta i kako, mislim da ću neke osobe da dignem u vrh kako i treba da bude. Bebice, svaka tebi čast. Sa tobom ću da se družim, pričao sam sa nekoliko psihijatara, najverovatnije ti nema pomoći. Uživajte, pa se družimo - rekao je Janjuš.

Inače, on je dosta pažnje posvetio Aleksandri Nikolić, sa kojom je tokom četvrte sezone Zadruge bio u ljubavnom odnosu. Bivši košarkaš je odmah po ulasku prišao Aleksandri, poljubio je, čime joj je izmamio osmeh. Kako li će se nadalje odvijati situacija između bivših ljubavnika ostaje da saznamo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".