Ćetković se u drugoj sezoni pridružio ekipi serije "Mama i tata se igraju rata" za koju scenario i režiju potpisuje njegov kolega Gordan Kičić.

- Vrlo sam kritičan prema svemu što radim, ali serija 'Mama i tata se igraju rata' veoma mi se dopala. Gordan Kičić uspeo je da napravi priču koja ima više slojeva, što treba da ponudi svaka TV serija ili film - rekao je glumac.

Iza Vojina su i dve sezone serije "Tajne vinove loze" u kojoj igra zajedno sa suprugom Slobodom Mićalović. Mnogi su se iznenadili kada su ga videli u telenoveli, ali Ćetković je objasnio zbog čega nije imao dilemu kada je ova serija u pitanju.

Foto: D. Milovanović

 

- I 'Tajne vinove loze' su bile moj izbor. Telenovele mogu da budu dobri projekti ako se na njima okupe dobri glumci i ako se dobro napišu. I to je deo mog posla i samo jedan od televizijskih žanrova. Nije bilo kod mene premišljanja. Video sam ko igra, ko piše, finansijsku dobit od toga i, naravno, nisam imao dilemu da li to treba da snimim - iskren je glumac, koji kaže da velikih uloga koje je odbio gotovo i nema.

- Više se ne sećam šta sam to veliko odbio. Odbijao sam samo šta sam morao. Nisam bahat, nego i danas imam isti princip da ne igram u nečemu u čemu sebe ne mogu da pronađem - zaključio je za "TV Ekran".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".