Lav

Sa Suncem kao svojim vladarom, Lavovi se ponašaju kao da se ceo Sunčev sistem zaista okreće oko njih. Svesni su svojih vrlina i stalno ih naglašavaju, a to drugima može da bude odbojno. Iako vole da budu u centru pažnje i razmeću se svojim brojnim postignućima, često u tome znaju da preteraju.

Ovan

Ovnovi su rođeni vođe. Hrabri su i imaju dobre instinkte pa ih ljudi rado slede dok krče put do uspeha. Toliko su naviknuti da ih svi slede da im s vremenom to postane nasušna potreba. Tada počnu očajnički da traže potvrdu i pohvale, a svojim naduvanim egom sve dovode do ludila. Moraju da shvate da nisu uvek samo oni važni, kao i da njihovo mišljenje nije jedino ispravno.

Foto: Profimedia

 

Škorpija

Škorpije su vrlo egoistična bića koja žude za divljenjem i obožavanjem. Smatraju da su pametniji i sposobniji od drugih, a osete li se ugroženo, pokazuju svoju manipulativnu stranu. Oni uvek žele da budu najbolji u svemu pa mogu da budu opasni ako osete da im je neko konkurencija.

Strelac

Ni Strelcima ne nedostaje samopouzdanja. Često su zaokupljeni sobom i imaju neutaživu žeđ za slobodom, koja im je važnija od svega. Za njih je poznato da uvek stavljaju sebe i svoje zadovoljstvo na prvo mesto. Najviše vole da prepričavaju zanimljiva iskustva i stvari koje su naučili, a još više vole pažnju koju time privlače.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".