Voditelj Marko Đedović je izneo svoje mišljenje u vezi nastale drame u porodici Kulić:

- Miljana traži svoju sreću, kaže da je srećna sa Zolom i da je svi puste. Terati je da bude iz zahvalnosti sa nekim je sumanuto, ali Marija to očekuje od Miljane. Se**ulano opštiti sa nekim iz zahvalnosti mi je bolesno. Marija misli da je Bebica bolji za Miljanu - ističe Marko Đedović.

- Zola se sada lepo ponaša prema Miljani, i ako je nekad bilo prostora za zamerke, trebalo je tada da se kaže, a ne sada. Bebica misli da će Miljana biti sa njim, pa zato ne odustaje. On bi bio sa Miljanom posle svega, čovek nije normalan, ne znam gde mu je granica - dodao je Marko.

Foto: Printskrin/Jutjub/Zadruga Offical/YU Planet

 

- Miljana je rekla da će da kupi Željku stan od para koje zaradi, ali da će da zadrži 10-15 hiljada evra, da ima. Marija deluje kao monstrum koji ne dozvoljava ćerki da bude srećna. Ja ne mislim da roditelj želi detetu loše, ali mislim da je pristup loš. Nekad roditelji iz najboljih namera naprave loše. Nekad ne znaju šta je dečja najveća sreća - navodi Đedović.

- Miljana mi je rekla da joj je bilo bolje da je umrla nego da ovako živi sa Marijom. Nadam se da će Marija popustiti i sačekati trenutak da je spasava od Zola, a da će ih ako budu srećni, ostaviti na miru. Ako Marija ne popusti, može doći do fatalnog ishoda. Bebica ne vida svoju decu, a krivi svoje roditelje za propast odnosa sa Miljanom. Ne može da ih gleda jer nisu prihvatili Miljanu na vreme, pa mu je veza propala. Deca ga ne interesuju. Šta da ti kažem, njegova bolest je u terminalnoj fazi - ističe voditelj, pa se osvrće na zdravstveno stanje Miljaninog oca Siniše, te ističe da Marija i on ucenjuju ćerku na zastrašujuć način.

- Koliko ja znam, Siniša je okej zdravstveno. On i Marija prete Miljani da će umreti ako ne ostavi Zolu, to je klasična emocionalna manipulacija - zaključuje Đedović.

(Svet)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".