Ribe 

Da li su Ribe najatraktivniji horoskopski znak? Da, bar tako tvrde astrolozi. Po njihovom mišljenju, većina najlepših žena na svetu je rođena u ovom znaku horoskopa. Ako ih duže gledate u oči, čuvajte se! Očaraće vas za čas! Oči su njihov najveći adut, ali neretko su i veoma zgodni.

Foto: Profimedia

 

Vaga 

Suptilna, prefinjena privlačnost ovog horoskopskog znaka je nešto šte je nemoguće ignorisati. Vage su jedan od najneverovatnijih znakova Zodijaka koje ćete ikada upoznati. Krasi ih predivna kosa, skladno raspoređene crte lica za koje mnogi veruju da su znak čistog savršenstva. Ali ono što je zanimljivo kod Vaga, jeste što zapravo mnogo više osvajaju svojom ličnošću. 

Lav 

Lavovi su poznati po snažnoj ličnosti i liderskim kvalitetima, ali oni takođe mogu da budu zapanjujuće lepi. Ako ste Lav, to znači da ste jedan od najatraktivnijih znakova Zodijaka. Aduti su vam pune, senzualne usne i grudi koje su savršenog oblika bez obzira na veličinu. Kod muškaraca su to jake i mišićave noge.

Foto: Profimedia

 

Blizanci 

Poznato je da Blizanci spadaju u jedan od najlepših znakova Zodijaka. Najčešće ih krasi anđeoska lepota, njihovo lice odiše neobičnim spojem gracioznosti i inteligencije. Za ovaj znak važi da je jedan od onih koji deluju na okolinu poput magneta. Teško da će se desiti da kada Blizanci ušetaju u neku prostoriju, ostanu neprimećeni. 

Ovan 

Zbog svog punog lica, Ovan je jedan od najatraktivnijih znakova Zodijaka. Neverovatno je ženstven, ima lice savršenih proporcija, a posebno je privlačan suprotnom polu jer odiše nekom toplinom. U kombinaciji sa energičnom prirodom i neverovatnim šarmom, lepota ovog znaka je nepobitna.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".