Policija je u kući Srpkinje Ane Volš (39), koja je nestala 1. januara u Kohasetu, u američkoj državi Masačusets, pronašla nove poruke za koje se sumnja da su podmetnute.

Kako prenose američki mediji, na zidovima su nađeni papiri formata A3 na kojima su rukom napisane poruke upućene Brajanu Volšu, Aninom suprugu, koji je uhapšen zbog sabotiranja istrage.

Reč je o beleškama koje hvale Brajana.

- Brajane, dostojan si. Vredan si života koji živiš -, jedna je od poruka koja je visila na zidu porodične kuće Volšovih.

Na drugom papiru je pisalo: “Brajane, ja te samo volim. Ti si čovek, prijatelj, otac. Tvoj humor, ljubav, mudrost, podrška, hrabrost su inspirativni. Vredan si svega”.

Prema sumnjama istražitelja, iako deluje kao da je poruke napisala Ana, ne isključuje se mogućnost da ih je podmetnuo upravo Brajan, i to da bi sebi dao još jedan alibi kada je u pitanju njen nestanak.

– Sumnja se da je time hteo da stvori lažnu sliku o Aninoj neizmernoj ljubavi prema njemu, kao i da nije imala razloga da ga se plaši. To može biti još jedan postupak koji je unapred isplanirao. Time je verovatno hteo da navede istražitelje, ali i javnost, da se zapitaju zašto bi toliko voljen čovek naudio svojoj supruzi – navodi izvor.

Brajan, inače, nije zvanično osumnjičen za nestanak svoje supruge, ali dokazi prikupljeni tokom istrage sve više ukazuju na to da je ipak umešan.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".