Među ljudima koje bivši igrač Mančester Junajteda prati nalazi se i najbolji srpski teniser Novak Đoković, ali i njegovi novi saigrači iz Al-Nasra.

Pored Đokovića, petostruki osvajač Zlatne lopte prati i samo jednu Srpkinju - Ivanu Macanović, atletičarku iz Banja Luke kojoj redovno lajkuje slike. 

Ivana se pored svoje atletske karijere, bavi i fitnesom, a na leto 2020. godine, prema pisanju domaćih medija, zaprosio ju je Nikola Šoć, poznati crnogorski maneken. 

Macanovićeva važi za jednu od najtalentovanijih atletičarki u Bosni i Hercegovini, a nastupa za AK Banja Luka. Takmiči se za reprezentaciju BiH u disciplinama 100 i 200 metara.

 

 

Ona je u jednom intervjuu otkrila i to kako ju je Ronaldo našao na društvenim mrežama. 

 

 

- Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je verovatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidela Asafi, pa je tako sve i počelo - rekla je svojevremeno Ivana za „Avaz“.

 

 

Kako kaže, nije odmah primetila da je Ronaldo prati, ali je to shvatila kada je za kratko vreme dobila veliki broj pratilaca i obaveštenja. Ivana tvrdi da je slavni fudbaler pokušao da stupi u kontakt sa njom, ali da mu je, kako kaže, jasno stavila da znanja da je zauzeta. 

 

 

Ronaldo je ovu devojku zapratio još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla i danas je prati 134.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži.

Kako kaže, nikada nije saznala zbog čega je Ronaldo zapravo prati.

- Verujte mi, za mene je to tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam ni kako me je našao na Instagramu, ni zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, bila sam potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je malo zakasnio - rekla je ona za medije.

Interesantno je da su oboje ambasador jednog velikog sportskog brenda.

Sa ovih prostora bivši fudbaler Mančestera prati još mladu NBA zvezdu Luku Dončića i Luku Modrića, bivšeg saigrača iz Real Madrida.

Podsetimo, Ronaldo je nedavno šokirao sportsku javnost odlukom da pređe u Al-Nasr, fudbalski klub iz Saudijske Arabije. 

Foto: Profimedia

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".