Pavle Mensur nasledio je talenat od roditelja i iza sebe već ima velike uloge koje je odigrao. Kada se pojavio na javnoj sceni, novinarima je bio interesantan ljubavni život mladog glumca. Pavle je 2021. godine raskinuo vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, pa je ušao u ljubav sa Ksenijom Knežević, ali ni ta veza nije potrajala. Već neko vreme status njegove devojke nosi mlada blogerka i novinarka Nastasja Stošić.

Prelepa Beograđanka ne pušta srce mladog glumca i deluje kao da je to ono pravo i samo je pitanje vremena kada će je Pavle odvesti pred matičara. 

Koliko se vole, pokazuje Nastasijna fotografija na Instagramu. NJih dvoje su uhvaćeni u prisnom zagrljaju u skladnim odevnim kombinacijama. Veruje se da mi vst o svadbi najviše obradovala roditelje. 

Pavle je za, pretpostavlja se neku svečanu priliku odabrao elegantne pantalone i belu košulju, njegova draga zablistala je u potpuno belom outfitu koji osim toga što ističe njeno izvajano telo, po mišljenu mnogih nagoveštava svadbeno veselje.

(Stori)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".