LJubav  Novaka i Jelene je procvetala tokom srednje škole, ali pre nego što su shvatili da su oni istinski partneri, uživali su u kratkim vezama sa drugim partnerima. Jedno od imena na listi "bivših" je zanimljivo. 

Foto: ATA images

 

Reč je o Ivanu Bjelici, Jeleninom bivšem dečku  koji danas radi kao jedan od stručnjaka u Teniskom centru "Novak". Nole očigledno nema ništa protiv što je Ivan zaposlen ovde i što je Ivan ostao dobar prijatelj sa Jelenom. 

Ivana i Jelenu je povezala ljubav prema tenisu. LJubav nije dugo trajala jer su bili vrlo mladi.  Ivan je uplovio u vezu sa glumicom Hristinom Popović, ali je i ta ljubav bila kratkog veka.  

Ivan Bjelica svojevremeno je bio perspektivni teniser, stigao je do 290. mesta na ATP listi. Na ITF turnirima osvojio je 12 trofeja, a bio je uspešan i kao dubl igrač. U seniorskoj karijeri odigrao je više od hiljadu mečeva. Diplomirao je bankarstvo i finansije na Univerzitetu Misisipi, a danas je ugledan trener, čije je iskustvo dobrodošlo svima u Novakovom teniskom centru.

(Hello)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".