Nekada popularna i medijski aktivna pevačica Nataša Đorđević otkrila je zašto se retko pojavljuje na telecviziji i ne daje intervjue za novine iako radi punom parom svakog vikenda.

- Ima onih koji vole da se stalno piše o njima, dok mene nema puno ni na nekim događajima. Imam karijeru koja nije vezana za medije i ne žalim se – rekla je Nataša Đorđević.

Foto: Jutjub printskrin/ Natasa Djordjevic

 

Pevačica ni sama nije mogla da objasni činjenicu zašto je toliko tražena u Bugarskoj, gde nastupa svakog vikenda i gde su njene pesme postali hitovi.

- „Ko li je na tebe čini bacio“ pesma je koja ima svoje vreme baš sada, „Da umrem od tuge“ je pesma koja je tu, pa je tu. Ipak najviše se pronalaze na pesmu „Alal vera“ – pojasnila je Nataša pominjući svoje najveće hitove koji traju skoro 30 godina.

Ona uveliko priprema novu pesmu u neuobičajenom fazonu, a autor projketa je njen sin.

- On radi malo drugačiju muziku nego ja, ali smo se negde pronašli. Pesmu je uradio u duhu narodne muzike i uz neke „trep“ aranžmane, ali se potrudio da je približi vrsti muzike koju ja izvodim. Sin je uradio i muziku i aranžman, a ja sam napisala tekst – otkrila je Nataša i prokomentarisala činjenicu što mlađe kolege snimaju popularne kavere njenih pesama, ali i izrazila nezadovoljstvo što je o tome niko ne obavesti. 

Foto: Jutjub printskrin/ Sezam produkcija

 

- Mene niko do danas nije kontaktirao, makar da me obavesti da je snimio neku moju pesmu. Slagala bih kada bih rekla da mi nije krivo zbog toga. Za svaku pesmu sam morala da uložim prilično truda kako bih prepoznala da li je to ona prava i kupim je od autora. Nijednu pesmu mi nismo dobili na poklon. Mislim da je neki osnovni red da i autor obavesti pevača i pita ga ima li šta protiv da neko snimi pesmu koju izvodi. Svakom bih poručila da je mnogo bolje da ulože u novu pesmu koju niko pre njih nije snimio – poručila je Nataša.

BONUS GALERIJA: Iz butika Bube Miranović - atraktivna izdanja pevačice

(Grand online)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".