Studentkinja Ivana K. (26) ubijena je 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari.

Kako pišu mediji, ubica je kobne noći ispratio Ivanu do stana, nakon čega je okončao njen život davljenjem, tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom poklopio usta.

NJena prijateljica sumnja da je reč o zločinu iz ljubomore, kao i da je sigurno kako ubicu jedna stvar nije zanimala - materijalna korist.

Foto: Fejsbuk printskrin/Miodrag Krivokapić

 

 

- Bila je dobra i prelepa. Samo neka ljubomora zlih ljudi može biti razlog za ovako nešto. Ponekad sam pitala Ivanu da li ima dečka, a ona je odgovarala: „Nema mnogo poštenih momaka. Kako da nađem takvog?“ Ubicu sigurno nije zanimala materijalna korist jer ništa nije odneo iz stana. Moguće da je bio zaljubljen u nju. NJeni roditelji sumnjaju da je ubica neko s kim je bila u vezi ili neko ko je želeo da bude s njom, ali mu nije uzvraćeno - kaže jedna prijateljica porodice Krivokapić za Alo.

Podsetimo, Ivana je nađena mrtva na krevetu, i to s podignutom bluzom i otkopčanim pantalonama. Zatekla su je njena dva brata, kojima se danima nije javljala. Oni su se, navodno, najpre raspitivali po kraju o njenoj lokaciji, a potom su je videli nepomičnu kroz prozor.

Foto: N. Skenderija

 

 

Pozvali su policiju i vlasnicu stana, nakon čega su vrata obijena. Ivana je imala i modrice po vratu, kao i povrede usana, oka, prstiju na šaci i po podlakticama. Ubica je po izlasku iz stana zaključao, budući da ključ nije pronađen. 

Ivanina porodica je na saslušanju rekla da ona ranije nije dobijala pretnje.

(Alo)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".