Kultna serija "Alo, 'Alo!" bila je omiljena brojnim gledaocima na ovim prostorima, pa su se reprize uvek dočekivale sa oduševljenjem. Snimana je deset godina, od 1982. do 1992. godine, a među likovima koji su zasmejavali gledaoce bili su i Helga Gerhart i Her Flik.

Helga, koju je odlično odglumila Kim Hartman, bila je poznata po tome što je volela da se skida i pokazuje svoje seksi donje rublje.

Najčešće je to radila kako bi zavela Her Flika, koji je bio poznat po specifičnom hodu i tome što je u svakoj rečenici koristio pridev "gestapovski".

Foto: Printskrin/Jutjub/Channel 5

 

Kim danas slavi 71. rođendan, a mogima je još uvek u sećanju ostala baš po toj ulozi. Prošlo je više decenija od prikazivanja serije zbog koje je Kim Hartman stekla status seks simbola, a poslednjih nekoliko godina 71-godišnja Kim više se ne bavi glumom, ali rado se seća perioda u kom je glumila Helgu.

 

 

- Helga je bila ambiciozna i htela je da bude Hitlerova devojka ili čak špijunka u stilu Mate Hari. Kao i svi Nemci u seriji, nije bila sposobna za tako nešto. I Helga i ja volele smo da glumimo seks-simbol. Bilo je zabavno i opuštajuće - rekla je jednom Kim.

Galerija: Alo, alo serija

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".