Kako saznaju "Večernje novosti", J. G. je osumnjičen da je kobne noći ispratio Ivanu do stana, nakon čega je okončao njen život davljenjem, tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom poklopio usta.

J. G. je nedugo posle kobne noći napustio Srbiju i vratio se u Crnu Goru, gde radi kao planinarski vodič.

Sudeći po snimku u njegovoj poslednjoj objavi na Instagramu od 3. januara, kao i drugim objavama koje je poslednjih dana kačio na storijima, on se nalazi se na Prokletijama, u dolini Grebaje, blizu Gusinja - nedaleko od granice Crne Gore i Albanije.

Foto: Fejsbuk printskrin/Miodrag Krivokapić, Instagram printskrin

 

 

Albanac se u danima posle Ivaninog ubistva oglašavao na društvenim mrežama, opraštajući se od nesrećne devojke.

Poslednje što je J. G. objavio na Instagramu bila su dva storija - i to baš u vreme kada su mediji plasirali informaciju da je osumnjičen za ubistvo.

On je podelio objave sa emotivnim citatima i bolnim rečima.

Foto: Instagram printskrin

 

- Nedostaju mi naši dani, kada je sve bilo jednostavno. Kada mi je za osmeh bilo dovoljno samo da te vidim i čujem - stoji u jednom od storija.

Foto: Instagram printskrin

 

- Uzalud je... Fališ! Dane preživim nekako, zatrpam se obavezama i glupostima da ne mislim. Ali, noći... Noći me slome - piše u drugom.

NJegovi DNK tragovi su pronađeni u stanu na Zvezdari i za sada sve ukazuje na to da je J.G, koji je inače Albanac iz Crne Gore, ubica. Kako se saznaje osumnjičeni mladić ispratio je kobne večeri Ivanu kući, a nakon toga je počeo da davi devojku tako što joj je jednom rukom začepio nos, a drugom rukom poklopio usta.

Na svom profilu na društvenim mrežama nakon Ivaninog ubistva, oprostio se od nje i objavljivao je zajedničke fotografije.

Foto: Fejsbuk printskrin/Miodrag Krivokapić

 

- Anđele moj, počivaj na miru, neka ti je laka crna zemlja. Svi smo mi Alahovi i njemu se vraćamo - napisao je u jednoj od poruka ispod zajedničke fotografije na kojima se vidi kako su se spremali za proslavu Nove godine.

Kako saznajemo, osumnjičeni je trenutno van Srbije. 

Podsetimo, Ivana K. (26) pronađena je u stanu na Zvezdari 24. decembra.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".