Glumica Marija Vicković rođena je u Podgorici 1980. godine, a glumu je završila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Ona je jedno vreme živela u Americi, gde je završila i master studije, ali način rada u SAD-u joj se nije dopao, pa se vratila u Srbiju.

 

 

- U jednom trenutku u Beogradu nisam imala ponuda. Nije to bila nekakva velika pauza, više je bilo nestrpljenje. Želela sam da odem negde, da vidim i osetim nešto drugo. Malo sam se tada i zasitila ljudi, a i posla. Htela sam da vidim kako je u NJujorku. Čak sam pomišljala – ako mi se dopadne, ostaću tamo. Ali nije bilo tako… Nisam lik koji je za tu proizvodnju. Volim da radim na onom iznutra, a Amerika to nije. Naravno škola mi je jako prijala. Birala sam časove koje sam htela, profesore… Upoznala sam mnogo ljudi. Bilo je odlično iskustvo, ali sam htela da se vratim, izjavila je Marija svojevremeno, te je dodala da je imala i nekoliko ponuda za snimanje filmova:

- Bila sam na dva kastinga i dobila sam ponudu za jedan film B produkcije. Trebalo je da glumim neku striptizetu. Meni to nije bilo interesantno, a snimanje je trebalo da počne za pola godine. Da sam želela da ostanem da živim tamo, možda bih i prihvatila ponudu, jer da postanete član Udruženja treba da snimite petnaestak filmova. Ja jednostavno nisam imala tu nameru, pa nisam ni prihvatila ulogu. Amerika je jako teška, a naši glumci tamo uvek ostanu uskraćeni za dobre uloge. Preispitala sam se da li bih mogla da vegitiram kao glumac, a i ne bih mogla da se odreknem pozorišta i uloga koje mene ispunjavaju - ispričala je naša glumica.

 

 

Marija je u međuvremenu imala dosta uloga, uglavnom u pozorištu, a pojavila se i kao jedan od glavnih likova u seriji “Urgentni centar”, "Vojna akademija", "Greh njene make" kao i u seriji “Radio Mileva” i podsetila publiku na svoj raskošan talenat i lepotu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".