Pevačica Jelena Karleuša je sredinom godine u javnom saopštenju otkrila da se razvodi od svog dugogodišnjeg partnera, fudbalera Duška Tošića.

‒ Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo brak posle 14 godina. Nažalost, on sebe više ne vidi kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu ‒ naglasila je na početku saopštenja, koje je objavila prvih dana jula.

Međutim, Jelena Karleuša u jednom nedavnom intervju otkrila u kakvim je odnosima sada sa suprugom.

‒ Nismo predali papire za razvod. Neka piše ko šta hoće, kao i do sada. Mene to pogađa kao kada slona ujede komarac za najdeblje mesto. Neću više nikome ništa da objašnjavam, rekla je ona za "Story".

Foto: TV PRVA printskrin

 

 

Na pitanje da li je sebi rekla da je preterala kada je objavila saopštenje, odgovorila je:

‒ Nisam preterala. Mora da se nauči pameti. Nemam ja više godine za gubljenje. Od sada mi je ili-ili sve u životu. Nemam više toleranciju. Izgubila se za ove 44 godine trpljenja.

Foto: ATA images

 

 

Ni ovoga puta Duško nije davao izjave, ali je zato reč prepustio pravnim zastupnicima, koji su reagovali munjevito.

‒ Duško Tošić i Jelena Karleuša su u pregovorima oko sporazumnog razvoda braka. U kontaktu smo sa Jelenom i njenim advokatima i nadamo se da će se ukoro pronaći mirno i sporazumno rešenje, prvenstveno imajući u vidu interese njihovih maloletnih ćerki. Sve ostale medijske navode vezane za tu temu, u ime mog klijenta, demantujem kao neistinite ‒ poručio je advokat Nikola Premović za "Kurir".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".