Glumac je u žiži javnosti zbog filma "Toma", ali i pored velike popularnosti, ipak o privatnom životu Milana Marića malo se zna. 

Milan (31) je navodno već dve i po godine u vezi sa Jelenom Pavlović (50), bivšom direktorkom jedne ugledne firme sa kojom od nedavno i živi.

Foto: Z. Knežević

 

Jelena je navodno zbog njega ostavila porodicu. Glumca su više puta primetili da ulazi u zgradu kod Pavlovićeve u Molerovoj ulici. Milan je u početku dolazio često kod Jelene, a na kraju se i preselio u njen stan.

- Jelena i Milan su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i brzo su se zbližili. Razmenili su brojeve telefona, tako je sve počelo, ali niko od ljudi iz njihovog okruženja nije imao pojma da će da uđu u vezu. -

Foto: Jutjub printskrin

 

- Jelena je od Milana starija 19 godina, ali to im uopšte nije bitno - naveo je dobro upućen izvor i objašnjava da su njih dvoje ludo zaljubljeni, kao i da su jedno drugom velika podrška.

- NJih dvoje se zaista vole i sami znate onu čuvenu rečenicu: "LJubav ne pita za godine". Nerazdvojni su i evo, bogami, već su dve i po godine zajedno. Marić živi s Jelenom u njenom stanu u Molerovoj ulici.

(Wanted)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".