Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina Pišek je pod stalnom lupom javnosti,  a sada je otputovala na zasluženi odmor sa kojeg svoje pratioce na Instagramu redovono izveštava.

Nikolina je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa odmora, sa emotivnim opisom.

 

 

- Svima nam ponekad treba pauza. Od posla, izlazaka, obaveza, briga... od izloženosti. Meni je trebalo da sumiram, da se okružim svojima, da se grlimo i plačemo ako treba, smejemo se i slavimo ovo što imamo. Da se odmaknem od svega. S odmakom da pogledam na sve i nastavim dalje. Bila je ovo godina učenja, velikih padova, prekretnica, boli, razočaranja. Godina u kojoj sam shvatila da je život dar, a ne privilegija, da su prava prijateljstva retkost, osetila sam koliko boli izdaja i nepravda, i koliko mnogo mogu podneti", počela je ona i dodala:

- Godina kada sam se molila da što manje pate moja deca, kada sam se smejala dok je duša krvarila i kada me je lečio svaki osmeh koji bi dobila zauzvrat. Godina u kojoj je moja najmlađa kćer preko noći odrasla. I svesna sam da verovatno nikada neće shvatiti koliko me peče njena briga za mene, jer se u tome ogleda njen strah, napisala je Nikolina ispod fotografije.

Nakon objave usledili su brojni pozitivni komentari na račun izgleda poznate voditeljke.

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".