Ona je na sebi imala belu majicu bez rukava i duge helanke za svoju školsku dvoranu, ali je dobila upozorenje. Pokazala je svoju odeću na TikToku, gde su gledaoci proglasili ovu politiku smešnom.

- Upravo sam u teretani u školi dobila pravila o nošenju majice bez rukava - rekla je dok je stajala ispred ogledala u toaletu, prenosi Dejli Star. Majica bez rukava samo deluje kratko, ali nije pokazala njen stomak. - Moja majica sa jednorogom je bila malo previše seksualna, pretpostavljam - dodala je i našalila se da je "zahvalna" što škola ima pravila oblačenja koja joj pomažu da "zadrži vrlinu".

@iwishiwasagreatzombie so grateful that we have a dress code to help me keep virtue 🤩🥰🥰 #byu #byuh #hawaii #dresscode #college ♬ original sound - Allison Gallup

Prijatelji i gledaoci na TikToku takođe su školska pravila smatrali smešnim.

- Kodeks časti odnosi se na kontrolu i vrlo malo temelja u doktrini. Isus bi te verovatno kaznio usled kodeksa časti - napisao je jedan korisnik ispod videa. - Zar momcima nije dopušteno da nose ovakve majice? To je smešno. Jesu li te naterali da izmeriš tri prsta da dokažeš da je prekratka? - napisao je drugi.

- Samo vam želim reći da sam se zubima i noktima borio sa kodeksom časti, tamo je užasno - dodao je treći.

Alisonin školski priručnik navodi nekoliko tačaka u vezi sa kodeksom oblačenja učenika, a "majice bez rukava" uključene su kao kršenje.

Veb verzija priručnika navodi:

- Učenici ne smeju nositi odeću koja je poderana, isečena ili nepristojna. (npr. kratke pantalone, mini suknje, majice bez rukava ili sličnu odeću).

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".