Jedna od naših najboljih glumica Branka Katić pre mnogo godina je srela čoveka svog života i odlučila da sa njim ode da živi u inostranstvo.

O njenom privatnom životu se malo toga zna, ali ono što je javnosti poznato jeste to da je njen suprug poznati britanski režiser i producent DŽulijan Farin.

Foto: V. Danilov

 

 

NJih dvoje su u braku već dugi niz godina, a Branka povremeno posećuje Srbiju. NJih dvoje vole da dođu u Brankin rodni kraj, a glumica je jednom prilikom otkrila i da je njen suprug navikao na srpski mentalitet.

Ona je istakla da mu ne smeta to što je kod njih kuća uvek puna ljudi, a često se i našale na taj račun.

Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za DŽulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta - nasmejano je izjavila glumica tada.

Iz skaldnog braka u kojem su Branka i DŽulijan već dugi niz godina rodilo se i dvoje dece, dva sina Luj i DŽo.

Foto: Profimedia

 

 

Branka se jednom prilikom osvrnula i na to kakav odnos ima sa sinovima, kao i kakvi su joj planovi za budućnost.

- Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive. Sada je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri - rekla je Branka za "Blic".

NJihova ljubavna priča je veoma dirljiva i lepa. Na često novinarsko pitanje o tome da li postoji čarobna formula za srećan brak glumica je odgovorila:

- Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

 

 

Postoji još jedna anegdota koja je vezana za DŽulijana. Naime, glumica je otkrila kako je njena porodica reagovala na to što je njen suprug vegetarijanac. 

- DŽulijan je u Beograd došao kao vegeterijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu - ispričala je glumcia jednom prilikom za domaće medije. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".