Neda ima samo jednu ćerku Jelenu, koju je dobila u braku sa proslavljenim rediteljem Milanom Bilbijom.

NJihova ljubav trajala je čitavu deceniju, a onda je usledio razvod. Nedin bivši suprug je preminuo pre 6 godina, a pevačica je svojevremeno u emisiji "Magazin In" kod voditeljke Sanje Marinković otkrila da li bi ponovo mogla da stane na ludi kamen.

Foto: ATA images

 

- Da nemam ovu pamet, mogla bih. Ali kažem, probala sam, videla sam, nije mi išlo, shvatila sam negde da ja nemam tu šta da tražim, da ću biti nesrećna. U početku su svi puni razumevanja, svi nas zavole zbog toga jer smo intrigantne, sa ekrana, fine, zgodne, atraktivne, erotične, neurotične. I onda kreće stvarnost i razotkrivanje, pa se počinju dešavati drame, koliko si spreman, pažljiv, taktičan, odgovoran, savestan i koliko si prijatelj, toliko veza funkcioniše. Ukoliko to krene u sujetu, dokazivanje, onda ne fukcioniše. Reč je o tome da li imaš saveznika, prijatelja, partnera, ili imaš nekog kome se ti dokazuješ. Klasični sudija za prekršaje koji te saslušava - prepričala je Neda svoje iskustvo.

Podsetimo, Neda i Milan su se upoznali kada je pevačica imala 18 godina, a on je bio 14 godina stariji od nje. U braku su dobili ćerku Jelenu, od koje je pevačica dobila troje unučadi.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".