Glumica Jelisaveta Orašanin u junu 2017. godine udala se za košarkaša Miloša Teodosića nakon šest meseci veze. U februaru 2019. godine dobili su ćerku Petru, a dve godine kasnije sina Bogdana. Porodica je stacionirana u Bolonji, pa Jelisaveta u Beograd dolazi samo kada je neophodno zbog glumačkih angažmana.

- Meni je ipak porodica broj jedan i biću u Bolonji što više budem mogla. Ali dok su mi pozorišne pripreme ovde uklopiću snimanje i filma. Ipak deca tamo idu u vrtić. Porodica mi je tamo - rekla je Jelisaveta koja se ponosi što je u Italiji samo domaćica.

- Aposlutno da i ne stidim se toga. To je jedan od težih poslova. Mogu da igram svake večeri predstavu, manje bih se umorila. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života aposlutno odgovara. Deca su mala, blizu je park... Sve nam je blizu. Skoncetrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana. Tako da kada se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat, dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo - rekla je za “Super TV” Jelisaveta koja je svojevremeno govorila o problemu koji je imala sa začećem.

- Više od svega smo želeli dete, ali zbog trombofilije, koja izaziva zgrušavanje krvi, to nije bilo izvodljivo. Srećom, medicina je napredovala, podvrgla sam se vantelesnoj oplodnji i prošla pravi mali hormonski rolerkoster, ali danas imamo Petru. Priča sa srećnim krajem, što je jedino važno. Mnoge žene suočavaju se sa istim problemom, ali je najvažnije ne gubiti nadu i biti uporan - ispričala je ona nakon porođaja za magazin "Hello".

Budući da je trudnoća bila rizična, glumica je svih devet meseci primala terapiju.

- Moja trudnoća je bila rizična, jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju i sve je bilo u redu. Nažalost, testovi na trombofiliju veoma su skupi, tako da se kod nas rade tek nakon što žena doživi tri pobačaja, pa je mnogo njih koje izgube plod, a ne znaju šta je tačan uzrok toga. Ne volim da pričam o intimnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih prenela poruku ženama da ne odustaju - rekla je  Jelisaveta svojevremeno za "Story".

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".