Producent Saša Popović je svoje bogatstvo počeo da stvara vrlo rano, a važi i za jednog od najbogatijih ljudi sa estrade. On u svom luksuznom kompleksu za prodaju stanova, poseduje i stanove za decu.

- Kada smo Brena i ja prodali "Grand", razmišljali smo gde da uložimo novac. Nisam želeo da te pare iznosim u inostranstvo. Pojavio se plac baš preko puta moje kuće i sa mojim dobrim prijateljem Ostojom napravio sam firmu i krenuli smo sa gradnjom. Zadovoljan sam kako sve teče - priznaje Saša u ispovesti za "Blic" i dodaje da je njegova i Suzanina želja bila da deci za Novu godinu poklone stanove. 

Foto: ATA images

 

- Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale, i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im i stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja.

Osim nekretnina, Popović u svom vlasništvu ima i vozni park. 

- Volim automobile, ne volim time da se hvalim. Šta mi je ostalo još 15 godina života, da vozim još malo. Neki kažu da imam još dva lizinga i gotov sam.

 

 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".