Doktor Darmeš A. Patel iz Pasadene optužen je za pokušaj ubistva svoje supruge i njihovo dvoje maloletne dece jer je namerno automobilom Tesla prešao preko litice od 80 metara.Darmeš A. Patel, 42, radi kao radiolog u medicinskom centru Providens Holi Cross u Pasadeni. Optužen je da je u ponedeljak namerno odvezao svoj beli Tesla Model I sa litice poznate kao Đavolja strana.

Neverovatno, ali sva četiri člana porodice – Patel, njegova supruga Neha i njihova deca od četiri i sedam godina – preživela su bez ozbiljnijih povreda. Sada se neki pitaju da li ih je vozilo – koje ima vazdušne jastuke pored dva prednja sedišta pored njih i ispred njih – zaista spasilo.

Policija je u utorak optužila Patela za pokušaj ubistva i zlostavljanje dece, navodeći da je incident bio pokušaj ubistva - samoubistva koje je pošlo naopako. On je danas u zatvoru okruga San Mateo. Nejasno je da li se njegova žena i deca još uvek leče u bolnici ili su otpušteni.

Komšije su izjavile za CBS NJuz o svom šoku nakon što su saznale za optužbe protiv Patela. Rodžer NJumark, koji živi blizu porodice u zelenoj ulici Pasadena, rekao je: "Oni su najslađi par i imaju dvoje male dece.“

Bolnica u kojoj Patel radi objavila je saopštenje u utorak. "Medicinski centar Providens Holi Kros je duboko tužan što sazna za saobraćajni incident u kojem su učestvovali jedan od naših lekara i njegova porodica. Izuzetno smo zahvalni što nije bilo ozbiljnijih povreda. Nećemo dalje reagovati, jer je ovaj incident pod istragom.'

Među onima koji su komentarisali slučaj bio je i osnivač Tesle Ilon Mask. U odgovoru na tvit o tome kako je porodica preživela, Mask je rekao: "Dobre vesti".

Policija tek treba da završi istragu o nesreći i tek treba da potvrdi zašto misli da je porodica preživela. Oni misle da je vozilo pretrpelo jedan početni udarac, a zatim se više puta prevrnulo u vazduhu pre nego što je sletelo uspravno, na točkove.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

(Mondo)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".