Nikola Jokić, dvostruki osvajač MVP nagrade i prema mišljenju mnogobrojnih navijača najbolji Evropljanin ikada u NBA, nastavlja da oduševljava i uveseljava navijače Denvera i ove sezone. Kada je on na terenu Nagetsi su zaista moćni, a sa njim je uvek i jedan detalj koji mu sigurno mnogo znači, a koji mnogi nisu primetili - a to je venčana burma koju veže za pertlu i uvek je sa njim na utakmicama.

Bez ikakve sumnje najbolji dodavač na poziciji centra kog je košarka ikada videla ne skida prsten od kada je stupio u brak sa lepom Natalijom i na svaki način ostavlja utisak zadovoljnog i ispunjenog čoveka. I Amerikanci su zato primetili da Nikola pred svaki meč burmu skine sa prsta i okači je na pertle, da bi uvek bila sa njim.

Foto: Profimedia

 

 

Jedan fotoreporter je primetio da "DŽoker" na pertlama drži čvrsto vezanu burmu koja mu očigledno donosi sreću i podseća na porodicu koja je pre godinu i po uvećana za još jednog člana kada se Natalija porodila, a par je dobio divnu devojčicu Ognjenu. I ona je u noći između nedelje i ponedeljka na utakmici protiv Bostona pratila odličnu partiju svog tate.

Natalija i Nikola su se venčali 24. oktobra 2020. godine. Zaljubili su se još pre deset godina, kada Jokićeva velika karijera nije bila ni nagoveštena, ali su zajedno prošli mnogo toga, otišli na drugi kraj sveta i uz njenu podršku "Joker" je postao najbolji košarkaš sveta. Van sezone, oni slobodno vreme često provode u rodnom Somboru, što je bio slučaj i minulog leta kada su njih dvoje uočeni zajedno na jednoj konjičkoj trci.

Foto: printskrin Instagram/moj_grad_sombor

 

 

Jokić ove sezone ponovo ima neverovatnu statistiku od 25,7 poena 10,9 skokova i 9,5 asistencija i prema američkim medijima glavni je favorit da osvoji i treću MVP nagradu zaredom što nije uspelo ni jednoj košarkaškoj veličini kao što je Majkl DŽordan. Naime samo su tri igrača u istoriji osvajali tri nagrade uzastopce Vilt Čemberlejn, Bil Rasel i Leri Brd, a Nikola ima veliku šansu da uđe u "odabranu grupu". Doduše, kada Jokića pitaju za to, on samo prevrne očima.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".