Mlada pevačica Milica Šerbedžija pokušava da sakrije da je ćerka slavnih roditelja, Radeta Šerbedžije i Lenke Udovički, a pred novogodišnje praznike progovorila je o novom albumu i svojoj odluci da postane Eliot Alma.

- Borim se s tremom. Mislim da je problem u tome što to shvatam sebe previše lično pa sam odlučila da u javnosti koristim alter ego kako bih depersonalizirala proces izvedbe za sebe. Pokušavam zamisliti da je Eliot Alma samopouzdanija od mene, da je otvorena i zabavna. Ali kada je reč o tome zašto baš to ime, zapravo nema priče iza toga. Alma je moje srednje ime kojim me niko nikada nije nazvao pa sam pomislila zašto ne, a Eliot je samo ime koje mi se sviđa i mislim da dobro zvuči pored Alme - objasnila je Milica.

Foto: Jutjub printskrin, Rade Šerbedžija

 

Milica ima 25 godina i završila je Muzičku akademiju u Liverpoolu i svoj prvi album snimila sa prijateljima, studentima te škole koju je osnovao Pol Makartni.

- Pojavio se nekoliko puta, ali nažalost nikad ga nisam videla. Propustila sam i dodelu svoje diplome, na kojoj ih on sam predaje i rukuje se sa studentima - ispričila je Milica.

Foto: Jutjub printskrin, Rade Šerbedžija

 

O Lenki i Radetu šturo je govorila.

- Dok sam odrastala, prirodno je da mi je bila želja da impresioniram roditelje i dobijem njihovo odobravanje, kao što većina dece čini. Tako da je za mene bio veliki korak kada je došlo vreme da je moja muzika, baš kao i ja, počela da raste i čak postavljati granice prema njima. Postavljanje granica uvek je teško, a Rade je imao mnogo toga da kaže o mom albumu kad sam ga prvi put snimila i pre nego što je bio gotov. Neke od njegovih saveta sam poslušala, a neke nisam, i zbog toga mi je bilo još posebnije kada sam mu pokazala gotov proizvod - otkrila je najmlađa članica umetničke porodice za hrvatske medije, prenosi "Alo".

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".