Pevačica Jelena Karleuša za Novu godinu nastupila je u jednom elitnom beogradskom hotelu, gde je atmosferu dovela do usijanja, a njen stajling ponovo je pomerio granice.

 

 

Sada je pevačica ponovo obradovala svoje fanove još jednom provokativnom fotografijom u novogodišnjem izdanju. Ovoga puta Karleuša je pozirala u minijaturnom kostimu kao "Baba Mrazica".

 

 

- Vreme je da poželim i sebi nešto iako odavno nemam želje. Želim sebi volju i snagu, želim sebi motivaciju i fokus, želim sebi jako i zdravo telo i još još jaču psihu, da izdržim oluju koja dolazi. Želim sebi da nađem toliko dobrote u sebi da oprostim ljudima kad mi čine loše, da loše vratim dobrim. Želim sebi ono što odavno nemam a to je ljubav. Želim sebi dečiju sreću i radovanje malim stvarima ali želim i velike koncerte po čitavoj planeti jer sam ja JA samo kada sam na bini pred mojom publikom. Želim sebi ove godine album života. Želim sebi mir i spokoj u duši jer ja to zaslužujem. Srećna mi Nova godina jer će mi sva sreća biti potrebna, napisala je Karleuša ispod objave.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".