Video-snimak koji je objavljen na Instagram stranici "serbialive_beograd" izazvao je veliku pažnju javnosti. Na njemu se vidi kako se mladić na Medaku u Beogradu divljački penje na krov automobila i po njemu korača.

Snimak je postavljen na društvenoj mreži uz opis: - Dečko na Medaku ide i skače po automobilima, samo mi nije jasno da li mi više ne možemo normalno ni da se parkiramo, nije ni čudo ko nam uništava kola. Stvarno strašno... još mu iza ovaj dečko priča da ide po koloni celoj... -, navedeno je. 

Kako se na snimku vidi, trojica mladića hodali su ulicom na kojoj se sa obe strane nalaze parkirana vozila. U trenutku mladić odlučuje da hoda po kolima i penje se na vozilo. Ponašanje mladića mnogi su komentarisali na društvenoj mreži. Jedni su tvrdili da su "krivi" oni koji parkiraju automobile gde stignu, dok su drugi osudili ponašanja mladića. 

- Vala kada vidim ta vaša kola na autoputu, Gazeli i šta ste napravili od Beograda -, "Ne bi skakali da ima zakona!", "Problem je što sad stižu sve generacije koje nisu maltretirali stariji iz kraja i u njihovim očima sve im je dozvoljeno jer očekuju da niko neće reagovati, sami smo krivi", samo su neki od komentara. 

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".