Vest ne bi bila toliko zanimljiva da glumica nije zatrudnela sa nekad najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija Prpića.

Anđelka je trenutno na vrhuncu popularnosti, pa i ne čudi što njen privatni život budi toliko interesovanje javnosti. Glumicu smo prilike da je gledamo u serijama komičnog žanra, kao što su "Kozje uši", "Ujka novi horizonti", "Azbuka našeg života", "Radio Mileva", "Andrija i Anđelka"... Glumila je naslovnu ulogu u fenomenalnom filmu " Jedini izlaz", a malo ko se seća kako je Anđelka započela karijeru.

Foto: V. Danilov

 

Anđelka je široj javnosti postala poznata kada je prvi put stala pred kamere, ali u ulozi voditeljke. U pitanju je bila rijaliti emisija "48 sati svadba", a kako je otkrila u to vreme nije imala podršku kolega za ovaj projekat.

- Radila sam emisiju ’48 sati svadba’, i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta ćemi to, to je ‘treš’. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram - ispričala je Anđelka, pa je dodala:

Foto: Jutjub printskrin/Emotion TV Show

 

- Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: ‘Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?’ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume - ispričala je Anđelka u svom duhovitom maniru u emisiji "Amidži šou".

Kada pogledate kako je Anđelka izgledala u periodu dok je snimala pomenuti rijaliti i više je nego očigledno da se gotovo i nije promenila, te da su godine za nju samo broj. Pomenuti serijal bio je veoma popularan upravo zbog Anđelke i njenog šarmantnog izgleda i harizme.

Foto: Jutjub printskrin/Emotion TV Show

 

Nakon što je usrećila mnoge mlade parove ubrzo je i sama stala pred oltar. Podsetimo, Anđelka se 2011. godine udala za Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu, a rezveli su se 2020. godine.

(Kurir stil)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".