Pevačica Tanja Savić (37) otkrila je da li je i dalje u kontaktu sa Sašom Popovićem (68), u čijem takmičenju ("Zvezde Granda") se proslavila pre skoro dve decenije.

- Nažalost, izgubili smo kontakt. Svako je otišao svojim putem. On čovek ima svoje obaveze i u penziji je - kazala je na početku Tanja Savić.

- Inače, pratim njegov rad, kad god u intervjuu spomene moje ime, ja sam jako ponosna, jer vidim da sam njegova muza iz "Zvezda Granda" i drago mi je zbog toga. Uvek me stavi na to prvo mesto. On je jedan od ljudi koji je stvorio moje ime - dodaje pevačica.

Foto: ATA images

 

 

Tanja je otkrila da li misli da je napravila grešku odlaskom u Australiju sa mužem Dušanom Jovančevićem, kako je Saša istakao jednom prilikom.

- Pa, nisam tu ja napravila grešku. Jednostavno život me je tamo poslao da živim, da se rode moja dva anđela. To je sve imalo svoj značaj u tom trenutku. Mislim da to nije štetilo mojoj karijeri, sad je sve došlo na svoje. Mora biti mesta za porodicu - kazala je Savićeva, koja se nada da će u idućoj godini razvod od supruga biti finalizovan.

- Moj slučaj ide preko advokata, a prioritet mi je da se borim za starateljstvo nad decom - navodi Tanja.

(24sedam)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".