Kada je prva supruga Željka Joksimovića otvorila "Instagram" profil, a potom na istom objavila fotografije u bikiniju usledili su komentari na konto njenog izgleda. Da je atraktivna i zgodna svi su primetili, ali i to da je vrlo otvorena u ophođenju sa pratiocima.

Sa onima koji vole njene objave Vesna Jokismović svakodnevno deli stavove vezane za ozbiljne društvene teme, još češće objavljuje kadrove iz noćnih provoda, sa putovanja, tu su i fotografije sa ćerkom Minom koju smatra svojim najvećim uspehom, dok istovremeno bez dlake na jeziku ume da se suprotstavi onima koji pređu granicu i upute joj kritiku.

Sve što prva supruga Željka Joksimovića podeli na mrežama prate i mediji te su tako portali prepuni naslova sa njenim imenom. Najnovija Vesnina objava iznova je privukla pažnju a svi veruju da se pomalo tiče i Jovane Joksimović sadašnje Željkove žene. Naime, objavila je autorsko delo pesnika Igora Varge "Više nikada nećemo imati dvadeset i četiri" koje je počela stihovima:

Foto: Instagram printskirn/the_vesna_009

 

 

Oni koji dobro poznaju Vargino stvaralaštvo primetili su da je prva supruga Željka Joksimovića izostavila pravi početak pesme, stavljajući u fokus Jovanino ime, zbog čega se stekao utisak da je drugoj muzičarevoj ženi nešto ovime želela da poruči.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".