Marinković je gostovao u emisiji u kojoj je govorio o aktuelnim učesnicima "Zadruge", te se osvrnuo na Bilala Brajlovića.

- Maja je bila prvo sa Markom Markovićem, ali ona neće mirnu luku. NJen posao je rijaliti, ona je profesionalac i opravdava svoj honorar. Ona nije kao fikus, da samo sedi tako lepa i namontirana. To je ona, ona ne može da se folira. Bila je sa Markom, da samo dokaže da može da rasturi tu vezu. Bilal je simpatičan dečko. On me je okrenuo telefonom, to je prvi Majin dečko koji se usudio da me ikada pozove. Ja protiv njega nemam ništa. Čuli smo se telefonom i poželeo sam mu brz oporavak. Ja sam i za Majinu slavu kupio dečku poklon, ako se bude vratio u kuću, poklon će ga čekati - rekao je Taki.

Foto: Instagram printskrin/takitadza

 

 

Na pitanje da li mu je žao Bilala i njegove nezgode, Majin otac je imao tople roditeljske i ljudske reči.

- Ja sam čovek, znate. Žao mi je svakog ko se povredi. Sve su to mladi momci, ušli su da se ispromovišu i zarade neki dinar. Bilal se zaljubio, a mislim da se i Maja primila na Bilala. On se istakao u odnosu na sve zadrugare. Ima onih koji mi ne znaju ime, a on se izdvojio! Pravio je i on afere oko tih devojčica. Maja nije mogla da pređe preko te afere sa Majom iz Zagreba. To je nju tištilo. Možda i zbog te svadbe što je trebala da bude, svaka žena bi želela da se uda. Maja je dobila tu čast da bude mlada, mislim da je pretrpela dosta toga - odgovorio je iskreno tata Radomir.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".